Vertalingen

Van het Nederlands naar het Duits

 

De mentaliteit, de bijzondere geschiedenis en de prachtige cultuur maken van Nederland een onvergetelijke reisbestemming. Op wetenschappelijk vlak spelen onze buren eveneens een belangrijke Europese rol. En niet voor niets is Nederland een van Duitslands grootste handelspartners.

Graag wil ik als vertaler mijn steentje bijdragen aan de sterke Duits-Nederlandse relatie en de internationale handel – voor welke branche of markt ik ook schrijf.

Door mijn studie Neerlandistiek / Nederland-Duitsland-Studies aan de WWU van Münster beschik ik over een uitstekende kennis van het Nederlands. Bovendien ben ik zeer bekend met de Nederlandse kunst, cultuur, economie en geschiedenis. Dankzij mijn knowhow kan ik uw teksten perfect vertalen naar het Duits. Ik respecteer daarbij niet alleen de inhoud en de boodschap van de originele tekst, ik houd ook rekening met de Nederlandse en de Duitse culturele eigenheden. Ondertussen zoek ik de beste trefwoorden. En bij dat alles garandeer ik u altijd weer een uitstekende kwaliteit.

U wilt voet aan de grond krijgen op de Duitse markt? Vraag voor uw vertaling een offerte aan.

Vraag uw vrijblijvende offerte

U wilt scoren bij uw klanten? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag uw offerte aan

Referenties

Frans Vervaet B.V

Daan van de Velde, Marketing manager

Als marketing manager van Vervaet ben ik erg tevreden met de diensten van Agnes. Voor ons is het belangrijk dat er kordaat wordt geholpen en dat de kwaliteit zeer goed is. We willen vertrouwen hebben in de vertaling en dat hebben we bij Agnes Sieland. We zien uit naar een goede samenwerking.