Teksten

Content die overtuigt | Referenties

U wilt klanten warm maken? Ik schrijf inspirerende teksten, die hen over de streep trekken.

Productteksten, blogs en veel meer

Heeft u een webshop met sportkledij, fietstoebehoren of low carb producten? Dan mogen informatieve teksten beslist niet ontbreken: welke sportkledij draag ik het best in de winter? Hoe herstel ik in enkele minuten een lekke band? Hoe bak ik lekkere low carb brownies?

Of verkoopt u paardendekens? Dan geeft u aan de lezer maar beter veel nuttige informatie mee over de grootte, de vulling en de stevigheid (aantal denier) van de dekens.

Voor ik begin te schrijven, doe ik altijd een zorgvuldig onderzoek. Dat vind ik heel belangrijk. Ik wil de lezers immers duidelijke achtergrondinfo en meer details meegeven. Want dat interesseert hen. Dankzij die info kunnen de lezers uw product of dienst beter begrijpen. Zo zullen ze sneller geneigd zijn bij u aan te kopen, want u bent dé specialist.

Uw unique selling position (USP) verpakken in een sterke productbeschrijving. Of de klanten overtuigen via een blog of een adviestekst. Het kan allemaal. Ik schrijf de geknipte tekst voor uw ideale publiek. Ik maak aantrekkelijke artikels voor uw webshop, uw bedrijfsblog of online gids.

Zoekmachineoptimalisatie ( SEO )

Uw website of blog moet zichtbaarder worden. Daarom houd ik tijdens het schrijven altijd rekening met belangrijke SEO-criteria. Ik zoek voor u mee naar trefwoorden, waarmee uw website beter zal scoren in Google. Ik maak voor u de gepaste landingspagina, creëer nieuwe teksten of bewerk uw eigen content. Bij dat alles houd ik altijd rekening met uw wensen.

Wat ik voor u kan schrijven:

  • Productteksten, die uw merk in de schijnwerpers plaatsen
  • Help content en blogs, die moeilijke thema’s begrijpelijk maken
  • Landingspagina’s die goed scoren in Google
  • Do It Yourself-teksten (DIY), recepten, tuturials, ...

Vraag uw vrijblijvende offerte

U wilt scoren bij uw klanten? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag uw offerte aan

Referenties
 

DIK B.V.

Jelle de Jong | Founder / Entrepreneur at Dik.nl

Agnes biedt ons de perfecte combinatie voor het schrijven en vertalen van teksten. Ze vertaald met veel precisie complexe, uitgebreide artikelen van Nederlands naar Duits en vult dit (waar nodig) aan met extra content. De communicatie met Agnes verloopt erg prettig, omdat ze geen problemen heeft om zich in het Nederlands te uiten.